Publicaties

Sanquin geeft verschillende publicaties uit. Door deze publicaties blijven donors en professionals op de hoogte van onder andere bloeddonatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van bloed en bloedproducten.

Bloedverwant is het relatiemagazine voor bloeddonors. Het blad bevat achtergrondinformatie over het geven van bloed.

In de corporate brochure 'Een wereld van binnen' lees je meer over de missie en activiteiten van Sanquin.

Gul is het digitale magazine dat speciaal voor donors is ontwikkeld. Als donor doe je iets bijzonders voor een ander, en wij doen graag wat bijzonders terug. Met Gul willen we informeren en donors op de hoogte houden met onderhoudende artikelen, animaties en filmpjes.

Boeken: Hier vind je de digitale versies van 'De macht van de patiënt, 'Een zeldzame ziekte - je leeft ermee' en 'Dit snapt bijna niemand - verhalen van mensen met zeldzame aandoeningen van het bloed'.  

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking