Privacy & Cookies

Sanquin hecht veel waarde aan het beschermen van persoonsgegevens. Je kunt erop vertrouwen dat jouw privacy bij ons in goede handen is.

We vinden dat jij altijd hoort te weten welke persoonsgegevens wij van je verzamelen en wat Sanquin ermee doet. Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming ingegaan. Naar aanleiding van deze wet heeft Sanquin haar Privacy & Cookies aangepast. Op deze pagina links naar onze:

●     Privacyverklaring

●     Cookieverklaring 

Omdat wij het belangrijk vinden dat je precies weet waar je aan toe bent, adviseren wij je om deze zorgvuldig te lezen.

Contact opnemen met Sanquin

Als je een vraag hebt, laat het ons weten via onze contactpagina. Je kunt ons ook bereiken via:

 

Stichting Sanquin Bloedvoorziening

Postbus 9892

1006 AN Amsterdam

 

Vind je dat Sanquin bovenstaande regels niet of niet goed naleeft? Of wil je om een andere reden een klacht indienen? Laat het ons weten via het contactformulier voor donors of via de Donorinformatielijn op 0800-5115. Je kunt ook een brief sturen naar bovenstaande postbus.

Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dit is de onafhankelijke toezichthouder op de naleving van de wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens. Je kunt contact opnemen met de AP via:

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2509 AJ Den Haag

Tel.: 088 1805 250

 

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) houdt zich binnen Sanquin onder andere bezig met het adviseren, informeren en toezien op de naleving van de bescherming van persoonsgegevens binnen Sanquin. Contact opnemen kan via dit formulier.

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking