menu menu

Werken bij Sanquin

Samen met de donor voor een beter leven van de patiënt: dat is waar onze ruim 2000 medewerkers voor staan! Sanquin heeft als een van de weinige organisaties ter wereld zowel medische als diagnostische én wetenschappelijke activiteiten onder één dak, allen op het gebied van bloed. Zo kunnen we samen met 345.000 donors een beter leven geven aan 300.000 patiënten per jaar.

We zijn een professionele, maatschappelijk betrokken organisatie. We hebben geen aandeelhouders en daarom kunnen we onze opbrengst weer investeren in onze organisatie. Voor nog meer onderzoek om patiënten te helpen, verdere procesverbetering en innovatie. Bovendien zorgen we er zo voor dat we onze wereldwijd toonaangevende positie behouden.

Dynamisch

Als nieuwe collega kom je in een organisatie te werken die dynamisch is, omdat we onszelf willen blijven verbeteren. Daarvoor vragen we ook jouw bijdrage. Vanuit je eigen kennis en vakgebied, maar ook in ondernemerschap. Heb je een idee? Dan krijg je van ons ruimte om dat uit te werken. En natuurlijk ondersteunen we jouw loopbaan met alle opleidingen en trainingen die nodig zijn.

Trots

Hoe verschillend ons werk ook is, allemaal voelen we ons sterk verbonden met dat ene doel: samen met de donor zorgen voor een beter leven van de patiënt. Of je het nu vraagt aan de collega op de bloedafname, de procesoperator in de productie van geneesmiddelen, de IT-er of de quality officer. Allemaal vinden ze het waardevol om hun eigen bijdrage te leveren. En zijn daar apetrots op.

Meer informatie over werken bij Sanquin

Meer weten? Mail ons, we helpen je graag.