menu

Werken bij Sanquin ‘Alsof er leven van afhangt’

Werken bij Sanquin betekent mensenlevens redden. Niet één keer, maar elke dag opnieuw. Want onze bloedproducten zijn 24/7 veilig en beschikbaar voor iedereen die ze nodig heeft. Dat is waar ruim 2.000 medewerkers voor staan, zij werken dagelijks alsof er leven van afhangt!

Sanquin is een van de weinige organisaties ter wereld met zowel medische als diagnostische én wetenschappelijke activiteiten onder één dak, allen op het gebied van bloed. We hebben geen aandeelhouders en daarom kunnen we onze opbrengst weer investeren in onze organisatie. Voor nog meer onderzoek om patiënten te helpen, verdere procesverbetering en innovatie. Bovendien zorgen we er zo voor dat we onze wereldwijd toonaangevende positie behouden.

Bij Sanquin zien we dagelijks hoe kwetsbaar het leven is. En hoe bloed een bron is van hoop en een tweede kans. Wil jij ook werk doen dat er écht toedoet? Wil jij een bijdrage leveren aan het redden van levens, kom bij ons werken. Kijk op Sanquin.org voor alle vacatures.

Sanquin als werkgever

Lees meer

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk al onze vacatures

Dynamisch

Als nieuwe collega kom je in een organisatie te werken die dynamisch is, omdat we onszelf willen blijven verbeteren. Daarvoor vragen we ook jouw bijdrage. Vanuit je eigen kennis en vakgebied, maar ook in ondernemerschap. Heb je een idee? Dan krijg je van ons ruimte om dat uit te werken. En natuurlijk ondersteunen we jouw loopbaan met alle opleidingen en trainingen die nodig zijn.

Trots

Hoe verschillend ons werk ook is, allemaal voelen we ons sterk verbonden met dat ene doel: samen met de donor zorgen voor een beter leven van de patiënt. Of je het nu vraagt aan de collega op de bloedafname, de procesoperator in de productie van geneesmiddelen, de analist, de IT-er of de quality officer. Allemaal vinden ze het waardevol om hun eigen bijdrage te leveren. En daarom zetten ze zich dagelijks in: alsof er leven van afhangt.

Meer informatie over werken bij Sanquin

Meer weten? Mail ons, we helpen je graag.