menu

Werken bij Sanquin

Kom jij deel uitmaken van onze unieke en veelzijdige organisatie, de enige bloedvoorziening van Nederland en hét kennisinstituut op het gebied van bloed?

Benieuwd naar de opties?

Bij Sanquin zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s op uiteenlopende vakgebieden. Misschien ben je al heel ervaren of kom je pas net kijken op jouw werkterrein. Heb je je toekomstige loopbaan al helemaal uitgestippeld of zit je nog in de oriënterende fase. Zolang jij betrokken en enthousiast bent, bereid om altijd te blijven leren én een groot hart hebt voor de patiënt en de samenleving, is er een vacature binnen Sanquin die bij jou past.

We hebben in het bijzonder veel plek voor ICT’ers en laboratoriummedewerkers. Daarom lees je op deze werken bij-site extra veel informatie over deze 2 werkterreinen. Zoals hoe het werkveld er binnen Sanquin uitziet. Waarom wij zo’n unieke organisatie zijn. En hoe de sfeer op de werkvloer is. Bekijk zeker ook de video’s van onze collega’s, die je in hun eigen woorden vertellen waarom zij zo blij zijn bij Sanquin.

Werken bij ICT

Lees meer

Werken in het lab

Lees meer

Sanquin als werkgever

Lees meer

Alle vacatures

Bekijk ze hier

Meer informatie over werken bij Sanquin

Meer weten? Mail ons, we helpen je graag.