Sanquin vindt het belangrijk om over haar maatschappelijke verantwoordelijkheden op transparante wijze verantwoording af te leggen. Sanquin hanteert normen voor goed bestuur en draagt zorg voor een heldere verantwoording van haar activiteiten.

De organisatie stelt zich ter zake toetsbaar op ten opzichte van haar maatschappelijke omgeving. Bij de vaststelling van beleid houdt Sanquin, waar dit beleid de organisatie rechtstreeks aangaat, rekening met de opvattingen van donors, ziekenhuizen en andere stakeholders. Op deze pagina's lees je alles over onze governance -ode, ons reglement, onze structuur en de Raad van bestuur en Raad van toezicht.

Meer informatie over onze onderdelen en activiteiten is te lezen in het onderdeel Ons verhaal.

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking