Valkenburgerstraat 8 februari gesloten; kom geven op de Plesmanlaan

Vanwege het barre winterse weer is onze afnamelocatie Valkenburgerstraat in Amsterdam vandaag (8 februari) niet geopend. We vragen aan volbloeddonors om vandaag eenmalig op de locatie Plesmanlaan te komen geven: patiënten hebben ook met dit koude weer jouw gift hard nodig!

Donors met een afspraak (plasma of keuring) op de Valkenburgerstraat kunnen vandaag niet langskomen. Sanquin belt jou voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Locatie Valkenburgerstraat is vandaag gesloten omdat we helaas niet voldoende personeel op de locatie kunnen krijgen. Dat heeft alles te maken met het winterse weer en de gevolgen op de weg en de beschikbaarheid van het openbaar vervoer. We verwachten morgen, dinsdag 9 februari, de deuren weer te openen op de Valkenburgerstraat in Amsterdam. 

Onze andere afnamelocaties in Nederland zijn gewoon geopend, volgens de aangepaste openingstijden die passen bij de avondklok. 

Lees ook over doneren en het coronavirus.
 

08 februari 2021