Communicatiematerialen voor zorginstellingen

Fantastisch dat jouw zorginstelling ons wilt helpen met het informeren over Sanquin en werven van bloeddonors. Hier vind je opzetjes van diverse teksten en beeldmatieraal om jou hierbij te ondersteunen. Voor alle opzetjes geldt dat je deze zelf kan kiezen welke je gebruikt en deze vervolgens kan aanpassen naar je eigen tone of voice.

Naast online communicatie kan je hieronder ook flyers en posters aanvragen en contact opnemen om de mogelijkheden van de inzet van het promotieteam af te stemmen.

Downloads

Hier vind je de materialen die je kunt gebruiken om via website, intranet, nieuwsbrief en/of social media jouw medewerkers, bezoekers en/of volgers van jouw zorginstelling te informeren.

Download opzet tekst en afbeeldingen in 1 zip-bestand (let op: download narrowcasting apart) of kies per onderdeel uit wat je wilt downloaden:

Promotieteam en/of fysieke flyers & posters

Is het promotieteam van Sanquin welkom om bezoekers / medewerkers te informeren over bloeddonorschap, in bijvoorbeeld de centrale hal? Datum en tijd is geheel in overleg.
Het is ook mogelijk om flyers neer te leggen en/of posters op te hangen in bijvoorbeeld de wachtruimtes van divers afdelingen. Je kan hier aangeven of je deze wilt ontvangen!
Gegevens zorginstelling
Enkel invullen indien flyers/posters zijn aangevraagd.

We bewaren jouw persoonsgegevens volgens de AVG-richtlijnen. 

  • De werknemer van Sanquin die jouw gegevens mag inzien, heeft een geheimhoudingsplicht. Al deze gegevens moet hij/zij vertrouwelijk behandelen.
  • Een Sanquin-medewerker heeft alleen dan inzage in de gegevens als die nodig zijn voor de uitoefening van zijn/haar functie. Niet alle medewerkers van Sanquin kunnen dus alle persoonsgegevens inzien.
  • Sanquin heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegden jouw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Elektronische gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd met wachtwoorden.