Bloedbank Zoetermeer vanaf 5 december tijdelijk dicht door personeelstekort

Helaas is de bloedbank in Zoetermeer vanaf 5 december tot nader bericht gesloten wegens personeelstekort. Donors van de bloedbank in Zoetermeer kunnen tijdelijk terecht bij de andere bloedbanken. 

Oorzaken van de tijdelijke sluiting

Ziekte en onderbezetting zijn de boosdoeners van de tijdelijke sluiting. We hebben besloten om onze Zoetermeer-collega’s voor onbepaalde periode in te zetten bij de omliggende bloedbanken. Door dit besluit kan de bloedvoorziening in Nederland blijven doordraaien. 

Wil je komen doneren? 

Alle donors met een afspraak krijgen persoonlijk bericht. Op onze locaties in Delft, Leiden en Gouda is extra ruimte gemaakt in de agenda. Ben je bloeddonor in Zoetermeer zonder afspraak en wil je best een keertje geven op een andere locatie in de buurt: bel dan met ons donorcontactcentrum (088 730 8686). Als plasmadonor kun je zelf een andere locatie kiezen voor de volgende keer dat je komt doneren. 

Zo zorgen we samen dat de bloed- en plasmavoorziening in Nederland op peil blijft. 

01 december 2022