Bloedbank Voorburg verhuist naar Den Haag

De bloedbank in Voorburg verhuist per 2 december 2021 naar Den Haag. De voornaamste redenen hiervoor zijn lagere zorgkosten en de wens van donors om ruimere openingstijden. Op 1 december hebben donors voor de laatste keer in Voorburg bloed gegeven.

Onze donors zijn onmisbaar, hun donaties zijn van levensbelang voor de patiƫnten in Nederland. Met het bloed van alle donors kan Sanquin blijven voorzien in de vraag van de ziekenhuizen. Wij vragen daarom alle donors van Voorburg om mee te verhuizen naar Den Haag of een van onze andere locaties in Nederland.

Het adres van de bloedbank in Den Haag is: Monseigneur Nolenslaan 7. Bekijk hier de openingstijden.

Wat moet ik nu doen?

Donors die mee verhuizen naar Den Haag hoeven niets te doen hun gegevens verhuizen automatisch mee naar de bloedbank in Den Haag. Wanneer je de volgende keer komen doneren, leiden de vertrouwde medewerkers je graag rond.

Wil je liever op een andere locatie doneren? Laat het ons weten door te bellen naar 088-730 868.

02 december 2021