menu

Alle materialen voor jouw clubactie

Fantastisch dat jij en je vereniging ons willen helpen met het werven van bloeddonors. Hier vind je alle teksten, posters en foto’s om van jouw wervingsactie samen met jouw club, vereniging of organisatie een succes te maken. 

Downloads

Hier vind je de materialen die je kunt gebruiken om via website, nieuwsbrief en/of social media van je club een oproep te doen om bloeddonor te worden:

Download alles in 1 zip-bestand of kies per onderdeel uit wat je wilt downloaden:

Bestel hier fysieke flyers en/of posters voor je actie

Geef een extra boost aan je actie en nodig het promotieteam van Sanquin uit bij jouw club. De enige eis is dat er tijdens het evenement minimaal ca. 400 mensen verwacht worden.

We bewaren jouw persoonsgegevens volgens de AVG-richtlijnen. 

  • De werknemer van Sanquin die jouw gegevens mag inzien, heeft een geheimhoudingsplicht. Al deze gegevens moet hij/zij vertrouwelijk behandelen.
  • Een Sanquin-medewerker heeft alleen dan inzage in de gegevens als die nodig zijn voor de uitoefening van zijn/haar functie. Niet alle medewerkers van Sanquin kunnen dus alle persoonsgegevens inzien.
  • Sanquin heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegden jouw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Elektronische gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd met wachtwoorden.

Xavi heeft Guillain-Barré

In twee dagen tijd veranderde Xavi, toen 3 jaar oud, in een slap kasplantje. Hij bleek Guillain-Barré te hebben, een spierziekte. Xavi lag 5 dagen aan een infuus met immunoglobuline, antistoffen uit donorplasma. Renee, de moeder van Xavi: “Het geeft maar weer aan hoe belangrijk bloeddonors zijn. Zij hebben ons met hun bloeddonatie zó enorm geholpen.”