menu

Sanquin Bakfestijn: meld je aan als jurylid

Wil jij als gastjurylid een bijdrage leveren aan het Sanquin Bakfestijn? Als gastjurylid ondersteun je de jury o.l.v. Rudolph van Veen. Door begin juni (digitaal) vanuit alle inzendingen een top-10 te selecteren. Én door aanwezig te zijn om te jureren op het live finale event op dinsdagmiddag 27 juni in het Miele Experience Center te Vianen.

Deskundig en fijnproever gastjurylid

We zoeken zowel een deskundig gastjurylid als fijnproever jurylid. Vul hieronder jouw gegevens in. Op basis van loting wordt voor beide functies 1 persoon geselecteerd.

  • Deskundig gastjurylid: Ben jij donor en heb jij toevallig ook een professionele achtergrond in bakken en koken? Dan ben jij van harte welkom om deel te nemen als deskundig gastjurylid!  
  • Fijnproever gastjurylid: Ben jij donor, heb je niet zozeer kennis van het bakproces, maar zijn jouw smaakpapillen goed ontwikkeld en houd je van proeven en meedenken? Meld je dan aan als fijnproever gastjurylid! 

Let op: aanmelden als jurylid is alleen mogelijk voor donors van Sanquin en kan uiterlijk tot 28 mei 2023.

Planning:

  • 20 april – 29 mei: Meld je aan als deelnemer en zend uiterlijk 29 mei jouw recept in (aanmelden is niet meer mogelijk)
  • 7-14 juni: Stemronde top-10

  • 27 juni: Sanquin Bakfestijn finale met 5 finalisten, o.l.v. hoofd van de jury Rudolph van Veen

  • Aansluitend: bekendmaking winnende inzending (en winnaar)

We zijn tijdens onze finale te gast bij het Miele Experience Center in Vianen.

We bewaren jouw persoonsgegevens volgens de AVG-richtlijnen. 

  • De werknemer van Sanquin die jouw gegevens mag inzien, heeft een geheimhoudingsplicht. Al deze gegevens moet hij/zij vertrouwelijk behandelen.
  • Een Sanquin-medewerker heeft alleen dan inzage in de gegevens als die nodig zijn voor de uitoefening van zijn/haar functie. Niet alle medewerkers van Sanquin kunnen dus alle persoonsgegevens inzien.
  • Sanquin heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegden jouw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Elektronische gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd met wachtwoorden.