Nieuwsbericht

Jaarverslag 2018

In het jaarverslag over 2018 vind je onze activiteiten van het afgelopen jaar. Ook zijn alle activiteiten van Sanquin heel letterlijk verbeeld in het Huis van Sanquin.

Alles draait bij Sanquin om het beter maken – of zelfs redden – van het leven van duizenden mensen. Het Huis van Sanquin, dat we vorig jaar in het kader van het jaarverslag gelanceerd hebben, is helemaal vernieuwd met gloednieuwe video’s, verhalen en fotografie. Je vindt er de reis van bloed van donor tot patiënt via de verschillende afdelingen en divisies. Zo laten we zien wat we allemaal binnen Sanquin doen. Bekijk hier het Huis van Sanquin.

Daarnaast bevat het jaarverslag natuurlijk weer het gebruikelijke overzicht van onze activiteiten, onze toekomstplannen en leggen we (financiële) verantwoording af over afgelopen jaar.

Download hier jaarverslag van 2018 (pdf).

zoom_out_map

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking