Goed doen zonder tijd

Anoek de Lang is donor in Leiden. Ze vindt bloed geven een heel kleine moeite met een mogelijk heel grote positieve impact op het leven van een ander.

"Ik snap dat geld nodig is om dingen voor elkaar te krijgen. Toch voelt het niet goed om alleen maar geld te doneren aan goede doelen. Ik wil graag iets concreets doen. Maar ik werk als directiesecretaresse bij de gemeente Oestgeest en volg een thuisstudie, dus dan blijft er weinig tijd over om op grote schaal vrijwilligerswerk te doen. Op een open dag van de Marine liep ik tegen een standje van de bloedbank aan. Ik heb me direct aangemeld."

"Bloed geven kost me hooguit een paar uur per jaar terwijl ik daarmee misschien wel een leven red. Het is een heel kleine moeite met een mogelijk heel grote positieve impact op het leven van een ander. Op deze manier kan ik toch actief bijdragen aan iets goeds in deze wereld."

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking