Meer inzicht en gemak voor plasmadonors

16-04-2023 Plasmadonors vanaf nu ook welkom in MijnSanquin.

MijnSanquin is vernieuwd en biedt vanaf 16 april meer inzicht en gemak voor jou als plasmadonor. 

Vanaf 16 april kun je via MijnSanquin je afspraken maken en beheren, je donatiegeschiedenis inzien en je persoonsgegevens veranderen. Voor de nieuwe omgeving maak je een nieuw account aan. Wij zorgen ervoor dat je afspraken worden overgezet naar de nieuwe omgeving. Je kunt natuurlijk nog steeds telefonisch of op de bloedbank je afspraken maken.

De link is anders dan je in het oude MijnSanquin gewend bent. Voor het inloggen gebruiken we een veilige link van Microsoft. Daardoor kom je voor het inloggen terecht op het domein b2clogin.com.

Inplannen en terugkijken 

Je persoonlijke gegevens beheer je hier zelf en je hebt inzicht in je donatiegeschiedenis vanaf 2005, inclusief je bloeddruk en Hb-waardes. In het nieuwe platform zie je makkelijker op welke dagen je kunt en mag doneren en maak je makkelijk vijf afspraken in de toekomst, op een locatie van jouw keuze.

Met het vernieuwde MijnSanquin wordt het nog gemakkelijker en overzichtelijker om zelf je plasmadonaties te plannen en te wijzigen. 

 

15 april 2023