Kwaliteit

Bij Sanquin werken we met levend materiaal: bloed. Het bloed gaat naar Nederlandse (kanker)patiënten die een transfusie nodig hebben. Ook maken we medicijnen uit bloedplasma waarmee we mensen over de hele wereld helpen. Dat onze producten veilig moeten zijn, is letterlijk van levensbelang.

Uitdagingen

In onze hele organisatie hebben we Quality collega’s die ons helpen de kwaliteit en veiligheid van onze producten en diensten te waarborgen. Zoals bij Plasma Products in Amsterdam, waar we de medicijnen uit bloedplasma maken. Hier werken in totaal zo´n 185 collega´s aan kwaliteit op vele verschillende afdelingen. Zoals Quality Assurance (QA), Quality Control (QC), Productie, Farmacovigilantie, Regulatory Affairs (RA), Release, Projects of Validation. Plasma Products groeit. Wat betekent dat de kwaliteitsafdelingen in hetzelfde tempo meegroeien. En dat geeft mooie, nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld met de opzet van nieuwe en efficiëntere procedures, die ook nog eens toekomstbestendig dienen te zijn.

Ontwikkelkansen

Mooi is dat je bij Sanquin voldoende kansen hebt om je te ontwikkelen. Niet alleen binnen Plasma Products, maar ook binnen onze andere organisatieonderdelen hebben we kwaliteitsafdelingen. Zoals bij de Bloedbank, ons Facilitair Bedrijf of de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu. Dus ook een zijwaartse carrièrestap is eventueel mogelijk.

Zit kwaliteit in je bloed?

We zoeken collega’s met minimaal een HBO opleiding en relevante ervaring op het gebied van kwaliteit, die graag willen bijdragen aan het verder professionaliseren en uitbreiden van de kwaliteitssystemen. Je komt te werken bij een dynamische organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. De werksfeer mag je gerust open noemen en samenwerken is belangrijk.


Bekijk onze Kwaliteit vacatures

Laatst bewerkt op: 24 augustus 2017