IT

Sanquin heeft meerdere locaties en processen die 24/7 doorgaan. IT met ruim 70 medewerkers in Amsterdam speelt hierin een cruciale, ondersteunende rol. Binnen de wereld van de bloedbanken hebben we internationaal gezien al een toonaangevende positie. Een groot deel van onze applicaties wordt bijvoorbeeld over de grens gebruikt.

Digitalisatie en innovatie

Tegelijk zijn we bezig om een groot deel van onze bedrijfsprocessen verder te digitaliseren en innoveren. Afgelopen jaar hebben we de basis hiervoor al gelegd. Nu is het tijd om grote sprongen te maken. Voor onze bedrijfsprocessen gaat het dan om de (door)ontwikkeling van applicaties en afstemming van applicaties onderling, zoals SAP of ServiceNow. Maar denk ook aan de verdere digitalisering van de samenwerking met onze donors en bijvoorbeeld de ziekenhuizen. Alle ontwikkelingen zijn erop gericht om onze bedrijfsprocessen overzichtelijker en efficiënter te maken. Zodat we als Sanquin nog beter ons werk kunnen doen voor donor en patiënt.

Zit IT in je bloed?

Onze organisatie, en dus ook IT, is sterk in ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar collega’s, zoals DevOps Engineers, Supportdesk medewerkers en nog veel meer soorten specialisten (denk aan Architecten, Strategen, Security Officers), die verandering zien als een uitdaging. Ondernemende IT’ers die graag buiten de gebaande paden denken. Die weten wat er in de markt speelt of in ieder geval bereid zijn dat te onderzoeken. En die goed in staat zijn om behoeften van interne klanten in kaart te brengen, te luisteren en ideeën af te stemmen. Heb je dit in huis? Dan kun je erop rekenen dat jouw inzet wordt beloond met mooie projecten, leuke collega’s en een dynamisch werkveld. En dat bij een organisatie die levensbelangrijk werk doet.


Bekijk onze IT vacatures

Laatst bewerkt op: 24 augustus 2017