Wat we bieden

Persoonlijke ontwikkeling: zelf aan het roer

Als medewerker

Bij Sanquin willen we graag dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Ontwikkeling van kennis, vaardigheden en talent vinden we belangrijk. We stimuleren je dan ook om je professioneel te ontwikkelen. Met je individueel ontwikkelbudget kun je in- en externe opleidingen doen, of vakinhoudelijke trainingen en workshops volgen. Maar ook met intervisie, training on the job, stages bij andere afdelingen of het meewerken in een project kun je groeien in je werk.

Nadenken over je ontwikkeling en loopbaan is niet alleen nuttig, maar ook leuk vinden wij. Je leidinggevende denkt natuurlijk graag mee, maar soms kun je extra ondersteuning gebruiken. In dat geval kijken we of loopbaancoaching je kan helpen om meer inzicht te krijgen in je wensen. Dat kan met individuele gesprekken, maar ook e-coaching is mogelijk. Met de Digitale Loopbaancoach kun aan je toekomst werken wanneer jou dat het beste uitkomt.

Als leidinggevende

Wij geloven dat visionaire en coachende managers het verschil maken in onze organisatie. High potentials kunnen in aanmerking komen voor een Management Development Programma. Tijdens het programma krijg je begeleiding en coaching bij de ontwikkeling van jouw talent en managementpotentieel.

Ook van ervaren leidinggevenden verwachten we dat ze zich (blijven) ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen om hun functioneren te verbeteren, of door het bijwonen van onze Sanquintalks. Tijdens deze populaire, informele meetings vertelt een bijzondere gastspreker van een bedrijf of organisatie zijn inspirerende verhaal.

Aan jou de vraag: waar begin jij je loopbaan bij Sanquin?

Arbeidsvoorwaarden

Een goede basis

Sanquin is een unieke organisatie en daar horen bijzondere arbeidsvoorwaarden bij. Niet voor niets hebben we dan ook onze eigen cao, met duidelijke afspraken over belangrijke zaken als loon, verlof, reiskostenvergoeding en pensioen. Maar ook over onregelmatige diensten en overwerken.
Zo mag je bijvoorbeeld rekenen op een eindejaarsuitkering (dertiende maand), een gedegen pensioenvoorziening en collectieve kortingsafspraken bij verschillende verzekeraars. Verder is een fulltime baan bij ons 36 uur en daar krijg je ruim 25 dagen verlof bij.

Met eigen keuzes

Als werkgever biedt Sanquin je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het mooie is, dat je daarin ook eigen keuzes kunt maken. Hoe? Door bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden uit de cao in te zetten voor andere regelingen die je meer aanspreken. Zo kun je bij ons dus een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen, afgestemd op jouw situatie en wensen. Met deze flexibele arbeidsvoorwaarden kun je bijvoorbeeld een fiets aanschaffen of kiezen voor extra reiskostenvergoeding door jouw fiscale ruimte optimaal te benutten.

Laatst bewerkt op: 24 augustus 2017