Vacatures

Samenwerken onder één dak

Ruim 250 wetenschappers verrichten onderzoek om de kennis over bloed, immunologie en transfusiegeneeskunde te vergroten. De bloedvoorziening en het onderzoek worden sterker van het samenwerken onder één dak. Wil jij daar deel van uitmaken? Bekijk onze vacatures!

Maatschappelijk verankerd

Bij Sanquin is jouw werk van groot maatschappelijk belang. Mede dankzij jouw hulp kunnen er jaarlijks zo’n 25.000 mensenlevens gered worden. Samen met de goede sfeer is Sanquin een fantastisch bedrijf om te werken! Check onze vacatures.

Verantwoordelijke taak

Sanquin voorziet in de behoefte aan bloed en bloedproducten in Nederland. In feite staan we tussen donor en patiënt. Om deze verantwoordelijke taak goed te kunnen blijven vervullen is Sanquin altijd op zoek naar betrokken en gemotiveerd talent. Bekijk onze vacatures!

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Sanquin zijn er allerlei mogelijkheden om je talent te ontwikkelen. Regelmatig bekijk je met jouw leidinggevende of er behoefte is aan een cursus of opleiding. Meer weten over de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Sanquin?

CAO Sanquin

cao-sanquin-2011-2014 
Bekijk de CAO

Aanmelden voor vacaturemail

313x172_sanquin_met_elkaar

Staat er geen geschikte vacature in ons overzicht? Meld je dan aan voor onze vacaturemailing. Wij zullen je maandelijks op de hoogte brengen van onze actuele vacatures waarop je direct kunt solliciteren.

Aanmelden