Wil jij vrijwilliger worden bij de bloedbank?

Dagelijks helpen vrijwilligers mee op de afnamelocatie om donors welkom te heten en ze iets te drinken en versnaperingen aan te bieden. Sanquin is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zo kunnen we onze donors meer aandacht geven voor en na het geven van bloed of bloedplasma.

Jouw taken

Als gastvrouw of gastheer:

- heet je onze donors welkom op de afnamelocatie
- bied je hen iets te drinken en versnaperingen aan
- verwijs je donors met vragen door naar de juiste bloedbankmedewerkers
- verstrek je informatiemateriaal
- reik je erkenningen uit aan de donors
- draag je zorg voor het donorcafé, de kinderspeelhoek en de tijdschriften

Onze verwachtingen

Als vrijwilliger kun je zeker zijn van:

- een prettige werksfeer
- onkostenvergoeding
- verzekering

Vrijwilliger worden

Wil je vrijwilliger worden op een van onze afnamelocaties? Vraag hier informatie aan over vrijwilligerswerk bij Sanquin. 

Heeft u een WW-, WGA- of Ziektewetuitkering? Vraagt u dan eerst bij het UWV na of u vrijwilligerswerk bij Sanquin mag doen. Als u dat niet doet, kan dit gevolgen hebben voor uw uitkering. Ter informatie: De Stichting Sanquin heeft de Anbi-status. ANBI staat voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking