Donors werven op het werk 

We zijn altijd op zoek naar vers bloed. Misschien heb je collega's die je warm kunt maken voor het bloeddonorschap. Bijvoorbeeld die collega die steeds voor iedereen koffie haalt of degene die altijd voor een ander klaarstaat. Vraag dan het donorwervingspakket aan.

Werf collega's op je werk

Wil je helpen om collega's te werven voor het bloeddonorschap? Geweldig! Vraag dan hier een donorwervingspakket aan, waarmee je het bloeddonorschap onder de aandacht kunt brengen op je werk.

Misschien mag er een banner op jullie website of intranet worden geplaatst. Hang posters op, leg folders in de kantine of op de bureaus van je collega's en bevestig een koffiehanger om het oor van hun thee- of koffiekop.

In het pakket zit ook een brief waarmee je je leidinggevende op je werk kunt vragen om te mogen werven. 

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking