Jaarverslagen

In onze jaarverslagen lees je het gebruikelijke overzicht van onze huidige activiteiten, onze toekomstplannen en leggen we (financiële) verantwoording af over het afgelopen jaar.

In het jaarverslag over 2017 staat onze missie ‘Samen met de donor voor een beter leven van de patiënt’ centraal. Dit jaar zijn alle activiteiten van Sanquin heel letterlijk verbeeld in het Huis van Sanquin.

Alles draait bij Sanquin om het beter maken – of zelfs redden – van het leven van duizenden mensen. In het Huis van Sanquin zijn alle onderdelen verbeeld, die de missie uitdragen. Uiteraard vertegenwoordigen alle verdiepingen ook onze drie kernwaarden: verantwoordelijk, verbindend en vernieuwend.
Bekijk hier het Huis van Sanquin.

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking