Nieuw: de Sanquin kaartencollectie bij Kaartje2go

Online gemaakt, per post verstuurd: wie verras jij binnenkort met een kaart?

Een kaart door de brievenbus is nog steeds de leukste kleine verrassing die je bedenken kunt. Bij Kaartje2go kun je nu kiezen voor 6 ontwerpen van Sanquin. Om te feliciteren, te flirten, te steunen of te bedanken. 

Onze kaartencollectie is er natuurlijk voor iedereen. Je kunt onbeperkt kaarten uit onze kaartencollectie bestellen en hoeft geen donor te zijn om een Sanquinkaart te kunnen versturen.

Bekijk onze kaartencollectie

Hoe werkt het?

Kies een kaart en bewerk je ontwerp in de online kaartmaker. Vul de gegevens in, betaal en de kaart wordt per post voor je verstuurd. In de meeste gevallen ligt je kaart al binnen 1-2 werkdagen op de deurmat.

Sanquin Research Fund 

Kaartje2go steunt met deze kaartencollectie Sanquin. Voor elke verkochte kaart doneert Kaartje2go € 0,25 aan het Sanquin Research Fund. Dit fonds zamelt geld in voor levensreddend onderzoek naar bloed en bloedziekten. Kijk voor meer informatie over het Sanquin Research Fund op: https://sanquinresearchfund.nl

Hulp en informatie

Vragen over bestellingen kun je stellen aan Kaartje2go via https://www.kaartje2go.nl/contact. Voor vragen over Sanquin en onze kaartencollectie kun je terecht bij Sanquin via https://www.sanquin.nl/contact

De Sanquin kaartencollectie is alleen verkrijgbaar bij Kaartje2go.

02 april 2024