Sanquin in top 3 van de Randstad Award

Hoge waardering door werknemers

Met gepaste trots heeft Sanquin de derde plaats ingenomen van de 150 meest aantrekkelijke werkgevers, zoals onderzocht in het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research.
Ruim 11.000 personen beschreven de criteria aan welke zij een werkgever beoordelen: naast arbeidsvoorwaarden is een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarnaast telt de rol die de organisatie in de samenleving speelt zwaar mee.

Sanquin is 25 jaar geleden in het leven geroepen om een brug te slaan tussen patiënten en donors die iets goeds willen doen voor een ander. Daar zit duidelijke maatschappelijke relevantie van ons werk. De 11.000 respondenten hebben Sanquin beoordeeld op hoe aantrekkelijk zij onze organisatie vinden. Men noemde als reden voor de hoge waardering vooral onze goede reputatie, stabiele financiële situatie en baanzekerheid.

Het verhaal van Sanquin

Hans Huzen, Directeur Randstad Inhouse Services: “Werkgevers kunnen zich onderscheiden met goed werkgeverschap in de krappe arbeidsmarkt. Naast de traditionele top drie van belangrijke aspecten die van belang zijn voor een werkgever, zie ik in de praktijk dat steeds meer werknemers kijken naar de rol die bedrijven en werkgevers spelen in de samenleving. Goed voor mensen zorgen, oog hebben voor de samenleving en een inclusieve en veilige werkomgeving bieden zijn van steeds essentiëler belang. En dat geldt zeker voor de jongere generatie.”

Het onderzoek van Randstad

Randstad onderzoekt ieder jaar de aantrekkelijkheid van de 150 grootste profit en non-profit werkgevers van ons land. Het onderzoek laat zien waar werknemers naar kijken in hun beoordeling van een werkgever. Volg deze link voor meer informatie.

Onze vacatures

Bij Sanquin zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s op uiteenlopende vakgebieden. Misschien ben je al heel ervaren of kom je pas net kijken op jouw werkterrein. Heb je je toekomstige loopbaan al helemaal uitgestippeld of zit je nog in de oriënterende fase. Zolang jij betrokken en enthousiast bent, bereid om altijd te blijven leren én een groot hart hebt voor de patiënt en de samenleving, is er een vacature binnen Sanquin die bij jou past. Kijk voor de actuele vacatures op werkenbijsanquin.org.

18 juli 2023