Bloedstollend voetbalweekend voor N.E.C en MVV Maastricht

Afgelopen weekend waren de wedstrijden van N.E.C en MVV bloedstollend. Beide clubs grepen het moment namelijk aan om hun supporters aan te sporen om bloeddonor te worden.

Voorafgaand aan de wedstrijden was Sanquins mascotte Pelle aanwezig en werden er aan de supporters spelerskaarten uitgedeeld met de boodschap: Doneer jouw MVV bloed! en Doneer jouw N.E.C. bloed! N.E.C’s aanvoerder Lasse Schöne overhandigde na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn aanvoerdersband aan Sanquin, om de samenwerking nog eens extra kracht bij te zetten. Een mooie aftrap: Sanquin is het hele voetbalseizoen maatschappelijk partner van beide clubs.

VIP-treatment en levensredderswand

Stroomt bij jou het N.E.C of MVV bloed door de aderen? Maak dit dan kenbaar via sanquin.nl/nec of sanquin.nl/mvv. Niet alleen krijg je dan een plek op de levensredderswand in het stadion, maar je maakt ook kans op een VIP-treatment! Nog geen donor? Meld je dan snel aan via de pagina van jouw voetbalclub!

zoom_out_map
zoom_out_map

Over sportieve acties gesproken: Je kunt met jouw sportclub in actie komen voor Spieren voor Spieren en zo kinderen met een spierziekte helpen. Je maakt hierbij ook nog eens kans op een clinic van oud-voetballer Ron Vlaar en andere leuke prijzen voor jouw club. Klik hier voor meer informatie!

25 oktober 2022