menu

Draag bij aan de best mogelijke donorservice en word lid van de Donor Advies Raad

Wil jij de belangen van je mededonors behartigen? En wil je meer inzicht in hoe Sanquin werkt, wat de toekomstplannen zijn en daarover meedenken en adviseren? Dan is de Donor Advies Raad wellicht iets voor jou!

Stuur je motivatiebrief met cv naar [email protected]

Als donor vorm je samen met alle andere donors het hart van de Nederlandse bloedvoorziening. Jouw belangen als donor staan bij Sanquin voorop. We willen graag dat je meedenkt, meepraat en adviseert over alle zaken waar je als donor mee te maken krijgt. De Donor Advies Raad (DAR) is een prominent overleg- en adviesorgaan dat Sanquin tot op het hoogste niveau adviseert over belangen die jou als donor aangaan.

Wij zijn op zoek naar een diverse groep nieuwe DAR-leden

Op dit moment zoeken we zes nieuwe leden* voor de DAR. Ben jij betrokken en wil je graag meewerken aan de best mogelijke donorservice? Meld je dan aan en praat mee over onderwerpen als:

  • Tips en klachten die via de donors binnen komen
  • Het donorwaarderingsbeleid
  • De gang van zaken op de verschillende locaties
  • Het werven van nieuwe donors

Als nieuw lid word je voor vier jaar aangesteld en vergader je vier keer per jaar ’s avonds in Utrecht en tussendoor een aantal keren online. Daarnaast heb je mailcontact met de overige leden. Je onkosten worden vergoed.

Omdat we graag willen dat de DAR een goede afspiegeling vormt van de donorpopulatie, zoeken we zowel bloed- als plasmadonors verspreid over Nederland. We proberen ook om een goede spreiding te hebben in geslacht en leeftijd. 

Meld je nu aan

Steek jij graag wat energie in de Nederlandse bloedvoorziening? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar [email protected]. Hier kun je ook naartoe e-mailen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Je kunt je tot en met 16 oktober aanmelden. De sollicitatiegesprekken zijn op 2 en 3 november ’s avonds in Utrecht. Graag aangeven als je een van deze avonden (gedeeltelijk) verhinderd bent. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij het inplannen van de gesprekken.

19 september 2022