Sanquin for Life voor miljoenen dromen van mensen

Met een nieuwe strategie gaat Sanquin vanaf 2022 een ambitieuze toekomst tegemoet. Nog meer impact voor de maatschappij is het grote streven. De toegevoegde waarde die Sanquin tijdens de COVID-pandemie heeft voor de samenleving is daar een sprekend voorbeeld van. 

Sanquin for Life is de veelzeggende titel van een nieuwe strategie, waarbij Sanquin laat zien dat het op veel gebieden nog meer dromen en plannen van mensen wil faciliteren. Niet alleen het verschil maken voor patiĆ«nten, maar ook preventief van waarde kunnen zijn voor grote groepen mensen en de totale maatschappij. 

Met state-of-the-art producten en toekomstige diensten haakt Sanquin in op vele vormen van levensgeluk. Voor de een is dat kwaliteit van leven, kunnen lopen, op vakantie gaan. Voor een ander is dat levensreddend en acuut: niet overlijden en nieuw perspectief. En weer een ander heeft behoefte aan inzicht in de eigen gezondheid. Met 400 duizend donors, een netwerk van professionals, wetenschap en innovatiekracht bouwen we op onze Campus verder aan onze For Life-strategie en daarmee aan een beter leven van miljoenen mensen. 

Onderstaande compilatie geeft kort en krachtig weer waar we ons op gaan richten met onze nieuwe strategie.

04 februari 2022