De Powerbank voor plasmadonaties bestaat 1 jaar

Deze maand is het een jaar geleden dat de Powerbank in Utrecht zijn deuren opende! In een jaar tijd hebben al 2800 donors de Powerbank bezocht, hebben zij daar samen 8500 liter plasma gedoneerd en genoten ze van 8000 powerbars en evenzoveel ander lekkers van Brood by Alex. Daar zijn wij, en heel veel patiënten, heel blij mee!

Meer donors gewenst

Nu er weer steeds meer kan in de samenleving, hopen we komend jaar nog veel meer donors op de Powerbank te verwelkomen. Bijvoorbeeld mensen die in de buurt werken, of mensen die nog meer patiënten willen helpen met hun donaties, en overstappen van bloeddonor naar plasmadonor. Zij kunnen op de Powerbank zes dagen per week terecht, dus óók op zaterdag. Ze zullen door onze hostesses van harte welkom worden geheten.

Kom eens kijken

Ben jij al eens op de Powerbank geweest? Wil je ook net-even-anders-doneren? Kom eens kijken, of vertel je vrienden en kennissen over ons. Jullie zijn van harte welkom! Klik hier voor o.a. het adres, de routebeschrijving en de openingstijden van de Powerbank.

28 september 2021