Jaarverslag 2020 is beschikbaar

In het jaarverslag van 2020 van Stichting Sanquin Bloedvoorziening is er natuurlijk veel aandacht voor de gevolgen van de corona-pandemie. Maar bijzonder aan Sanquin is dat wij niet alleen last hadden van alle corona beperkende maatregelen, maar ook een grote rol zijn gaan spelen in de strijd tegen corona.

Met tests, onderzoek, en het produceren van een nieuw geneesmiddel. Verder is het verslag voor het eerst ingedeeld langs de pijlers van ons mvo-beleid: mensen, milieu en economische duurzaamheid. Dat toont onze ambitie om ook op dat vlak bij te dragen aan een mooiere wereld. Lees er alles over in het Jaarverslag 2020: In Transitie! (pdf)

01 juli 2021

Wil je ook levens redden?

Ben je nog geen donor, en heb je een paar keer per jaar een uurtje de tijd? Meld je dan nu aan als bloed- of plasmadonor bij Sanquin! Of ben je donor, log in om een afspraak te maken.