menu

Zelf je plasma-afspraken beheren met MijnSanquin!

Wil jij als plasmadonor zelf je afspraken maken en afzeggen? Dat is mogelijk met MijnSanquin. Met jouw persoonlijke MijnSanquin-account heb je niet alleen de volledige controle over jouw afspraken, maar kun je ook zelf je adres- en contactgegevens wijzigen.

Je hoeft dus geen afspraak meer te maken bij de balie en ook niet meer te bellen om een afspraak af te zeggen. Met MijnSanquin heb je als plasmadonor 24/7 toegang om zelf te regelen wat nodig is.

En bloeddonors dan?

MijnSanquin is er op dit moment alleen voor plasmadonors, omdat zij op afspraak doneren. Bloeddonors krijgen een oproep en kunnen binnen een bepaalde periode zelf bepalen wanneer zij naar de bloedbank komen.

Nog geen MijnSanquin-account?

MijnSanquin is nu beschikbaar voor plasmadonors. Heb jij nog geen account? Vraag deze dan nu aan!

21 juli 2020