menu menu

Gewijzigde openingstijden vanwege de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur, dus willen we je wijzen op het volgende. Omdat we tijdens kerst en op nieuwjaarsdag gesloten zijn, zijn sommige locaties op maandag 23 en 30 december extra lang open.

Verder kunnen de openingstijden op dinsdag 24 en 31 december afwijken. Wil je zeker weten dat je bloed kunt geven? Kijk dan vooraf even naar de actuele openingstijden.

Dit zijn de drukste weken in het jaar en er komen veel minder mensen bloed geven. De bloedvoorraad is op dit moment laag, dus we hebben je hulp hard nodig. Kom nu bloed geven, zodat alle patiënten ook een fijne kerst hebben en zorgeloos aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.

Juist in deze drukke periode hebben patiënten in Nederland jouw bloed heel hard nodig. Kunnen zij op je rekenen? 

19 december 2019