Mandarijnijs met pecannoten

Dit ijs maak je snel met bevroren fruit.
2 personen | minder dan 15 minuten | nagerecht | 95 kcal
Ingrediënten
- 2 mandarijnen
- 50 gram verrijkte sojayoghurt
- 15 gram pecannoten
Bereiding
- Pel de mandarijnen. Haal alle parten los.
- Doe de parten in een diepvrieszak en leg minimaal 8 uur in de vriezer of tot ze volledig bevroren zijn.
- Hak de pecannoten grof.
- Doe het bevroren fruit in de keukenmachine en maal glad. Meng de yoghurt erdoor.
- Schep in een kom en serveer met de pecannoten.
Eet smakelijk!
Wil je meer ijzerrijke recepten?
Bekijk dan ook deze artikelen:
Harira met kikkererwtenRijstsalade met groente, sinaasappel en cashewnoten
Spinaziesoep8 (smakelijke) tips om je ijzergehalte op peil te houden
Dit is een recept van het Voedingscentrum.