Stage Product costing

Terug naar overzicht

Omschrijving

Binnen Sanquin Plasma Products B.V. worden er maandelijk orders afgesloten. De student zal zich gaan richten op het in kaart brengen van de processen van de maandafsluiting en van degene die daarbij betrokken zijn. De student zal meedraaien bij Manufacturing om zo inzicht te krijgen in het volledige proces. De student levert een advies aan hoe de processen efficienter afgesloten kunnen worden. Om zo de maandafsluiting tijdig, volledig en juist vast te leggen in SAP.

Competenties:

  • communiceren
  • resultaat gericht
  • samenwerken
  • onafhankelijkheid

De student zal tijdens het uitvoeren van zijn/haar werkzaamheden voornamelijk werken met Excel. Een goede kennis tbv Excel is daarom een absolute pre. Ervaring met SAP is ook een pre. Interesse in Productieprocessen.
Wij zijn op zoek naar een stagiair die proactief is en een hands on mentaliteit heeft. Die zelf de organisatie in gaat en nieuwsgierig is.

Laatst bewerkt op: 11 augustus 2017

Praktisch

Sanquin staat bekend als de Bloedbank, maar we doen nog veel meer. We zijn de enige organisatie ter wereld die medisch, farmaceutische en wetenschappelijke kennis en kunde onder één dak heeft.
Sanquin Plasma Products B.V. maakt een breed assortiment van hoogwaardige plasmaproducten via een ‘state-of-the-art’-productieproces. Het productieproces doorloopt alle stappen vanaf de grondstof humaan plasma tot afgevuld eindproduct en wordt in de eigen productiefaciliteit bereid.

Startperiode: Augustus / September
Soort vacature: Stage (meewerkstage +zelfstandige opdracht)
Opleidingsniveau: HBO
Afdeling: Finance & Controle

Laatst bewerkt op: 11 augustus 2017

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze stage of heb je vragen? Neem dan contact op met:

Corné Lolkema
06-12298781
C.lolkema@sanquin.nl

Laatst bewerkt op: 10 augustus 2017