Je kent hem niet, maar hij is je eeuwig dankbaar

Interesseer je collega's of teamleden voor een donorcarrière

We zoeken altijd nieuwe bloeddonors en misschien lopen die wel rond op je werk of sportvereniging. Bijvoorbeeld die collega of het teamlid die steeds voor iedereen koffie haalt of degene die altijd voor een ander klaarstaat. Net als jij doen ze belangeloos iets voor een ander; en staan ze er misschien voor open om donor te worden.

Werf collega-donors

Wil je helpen om collega-donors te werven? Geweldig! Vraag dan hier een donorwervingspakket aan, waarmee je het bloeddonorschap onder de aandacht kunt brengen op je werk. Misschien mag er een campagnebanner op jullie website of intranet worden geplaatst. Hang posters op, leg folders op de tafels van je sportclub of op de bureaus van je collega's en bevestig een koffiehanger om het oor van hun thee- of koffiekop. In het pakket zit ook een brief waarmee je je leidinggevende op je werk kunt vragen om te mogen werven. 

koffielabel

Geef je eigen ideeën door

Heb je zelf leuke ideeën om donors te werven op je werk of sportvereniging? Wil je het promotieteam van Sanquin langs laten komen om donors te werven? Laat het ons weten via communicatiebloedbank@sanquin.nl o.v.v. ‘werving bij bedrijven’.

Mag ik nu bloed geven?

Doe de donortest