Verblijf in het Verenigd Koninkrijk

Wil je zelf de totale duur van je verblijf in het Verenigd Koninkrijk berekenen? Dit doe je als volgt.

Noteer de aankomst- en vertrekdata van al je bezoeken aan de landen van het Verenigd Koninkrijk, dat wil zeggen Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, de Kanaaleilanden en het eiland Man, tussen 1 januari 1980 tot en met 31 december 1996. Tel de duur van deze bezoeken bij elkaar op. Ben je 26 weken of langer in het Verenigd Koninkrijk geweest, dan mag je geen bloed geven.

Een voorbeeld: in de zomer van 1985 ben je drie weken in Engeland op vakantie geweest. Het jaar daarop was je een paar dagen voor zaken in Edinburgh; hiervoor tel je een week. In 1993 was je een week op congres in Cambridge. Bij elkaar was je vijf weken in het Verenigd Koninkrijk.

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking