Werf bloeddonors in je sportclub en help Spieren voor Spieren

November is actiemaand! Kom in actie voor Spieren voor Spieren, werf bloeddonors en maak kans op een clinic van Ron Vlaar en andere leuke prijzen voor jouw club. Zo helpen we kinderen met een spierziekte. 

Meld je club aan en doe mee met de landelijke clubactie! 

Of het nou gaat om je tennisclub, de zwemvereniging, de voetbalclub van je kinderen, je zaterdagse wandelclub of je hockeyteam: de leden van jouw vereniging maken het verschil. Vertel in jouw club over het belang van bloeddonorschap. Want ook in jouw vereniging zoeken we nieuwe donors. Met een berichtje in de nieuwsbrief en op social media kun je snel aan de slag.Wij hebben alle materialen al voor je gemaakt, dus meedoen kost weinig tijd. Met een groot effect want als bloeddonor red je met 1 donatie maar liefst drie levens!

Voor iedere nieuwe bloeddonor tijdens deze actie gaat er automatisch een donatie naar Spieren voor Spieren én jouw club maakt kans op leuke prijzen waaronder een clinic door oud-topvoetballer Ron Vlaar. 

Zo doe je mee 

Wat van jouw sportclub gevraagd wordt, is simpel, maar enorm waardevol:

  1. Meld hieronder jouw sportclub aan. Zo kunnen we je bereiken als jouw club een van de prijswinnaars is.
  2. Download op de volgende pagina het communicatiepakket. Hier vind je filmpjes, teksten en beeldmateriaal om van jouw campagne een succes te maken.
  3. Begin november is het tijd om in actie te komen! Nodig zoveel mogelijk leden van je club uit zich aan te melden als bloeddonor.
  4. Elke bloeddonor die zich aanmeldt red levens én levert Spieren voor Spieren automatisch een donatie op om het leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren. Bovendien maakt jouw sportclub zo kans op leuke prijzen, waaronder een clinic van voetballer Ron Vlaar!

Ja, wij doen mee!

Over Spieren voor Spieren 

Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Bij de behandeling van sommige spierziekten helpt een geneesmiddel uit plasma- en bloeddonaties. Zonder deze behandeling zijn kinderen langer en ernstiger ziek. Daarom heeft Spieren voor Spieren de handen ineen geslagen met Sanquin voor de actiemaand november. Jouw club doet toch ook mee? 

We bewaren jouw persoonsgegevens volgens de AVG-richtlijnen. 

  • De werknemer van Sanquin die jouw gegevens mag inzien, heeft een geheimhoudingsplicht. Al deze gegevens moet hij/zij vertrouwelijk behandelen.
  • Een Sanquin-medewerker heeft alleen dan inzage in de gegevens als die nodig zijn voor de uitoefening van zijn/haar functie. Niet alle medewerkers van Sanquin kunnen dus alle persoonsgegevens inzien.
  • Sanquin heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegden jouw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Elektronische gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd met wachtwoorden.