My firstblood wat is dat?

#myfirstblood wat is dat?

Een actie voor gamers die levens willen redden

Ben jij de gamer die het spel vaak naar zijn hand zet met een first blood? Applaus van je teamleden: well played. Een lekker gevoel aan het begin van de game. #Myfirstblood is eigenlijk net zo. Jij laat jouw bloed testen tijdens een keuring bij Sanquin, dat doe je nadat je je hebt aangemeld als donor. De keuring duurt maar een paar minuutjes en we testen jouw bloed met één prik. Jouw #myfirstblood bij Sanquin is de eerste stap om een echte donor te worden. Als dank krijg je een League of Legends-skin van onze partner Riot Games. Zo kun je de aankomende jaren gamen én levens redden.

Christel

Het verschil maken
Christel (28 jaar, League of Legends speler Selyse Stonetree) - ”Mijn moeder heeft op vroege leeftijd een zware hersenbloeding gekregen en heeft toen meerdere zakjes bloed nodig gehad om te overleven. Na een hevige strijd en een lange revalidatie is ze toen gelukkig heel goed hersteld.

Ik was 17 toen het gebeurde en heb een aantal jaren later besloten om zelf bloeddonor te worden. Het ’kost’ maximaal een uurtje van mijn tijd per keer en zo help ik iemand anders zijn leven te redden! Een kleine moeite... Ik zou iedereen willen oproepen ook voor #myfirstblood te gaan, het geeft zoveel voldoening en nu ook nog eens een skin als beloning met deze actie!"


Heb je vragen?

Contact