Winnaar

In 10 stappen een skin

Hieronder staan 10 stappen (+ next level stap 11) uitgelegd, zodat je weet wat je te wachten staat. Zoals je kunt zien is het voor gamers heel eenvoudig om donor te worden en om een League of Legends-skin te verdienen.

Stap 1. Meld je aan als donor op www.myfirstblood.nl en vul het aanmeldformulier correct in

Stap 2. Ga akkoord met de actie-voorwaarden en druk op de “verzend-button”

Stap 3. Je ontvangt een bedank-mail met daarin de wachttijd voor een afspraak en het actie-06-nummer

Stap 4. Sanquin neemt contact met je op voor een keuringsafspraak

Stap 5. Je ontvangt een Whatsapp bericht (of SMS) dat er een skin voor je klaar staat.  Het enige wat je daarvoor moet doen is het volgende:

Stap 6. Je meldt je aan bij de balie en wacht een paar minuutjes op de donorarts

Stap 7. De donorarts komt je halen en jouw #myfirstblood begint (met één prik testen we je bloed)

Stap 8. Maak een selfie tijdens of na de keuring bij Sanquin (jij op de foto dus)! Zorg ervoor dat er geen andere mensen op de foto staan in verband met de privacywet. 

Stap 9. App je selfie naar het 06-actienummer (waar je eerder een bericht van ontving). Het zou geweldig zijn als je jouw selfie op social media wilt delen met jouw #myfirstblood-ervaring. Zo inspireer jij anderen om zich te registreren. Maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Stap 10. Good game, well played! Je hebt de League of Legends-skin verdiend. Je ontvangt na je selfie een Whatsapp bericht met een unieke code. Door deze code te verzilveren ontvang je je skin.

Next level: stap 11 
Wij hopen dat je nog heel veel First Bloods in League of Legends weet te maken en jouw #myfirstblood bij Sanquin een vervolg krijgt. We kijken ernaar uit je nog vaak bij Sanquin te zien als nieuwe donor. We hebben je hulp keihard nodig en zullen je als nieuwe donor vragen langs te komen om levens te redden met jouw bloed.

Heb je vragen?

Contact