menu

Sanquin Bakfestijn: meld je aan als deelnemer

Wat ontzettend leuk dat jij wilt deelnemen aan het Sanquin Bakfestijn. Vul hieronder je gegevens in, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van het verloop van deze wedstrijd. Daarna kun je direct aan de slag met jouw winnende recept. 

Ja, ik meld mij aan voor het Sanquin Bakfestijn!

Achtergrond
Vul je contactgegevens in

Actievoorwaarden Sanquin Bakfestijn

  • Jouw recept voor een lekkere, gezonde koek moet aan een aantal voorwaarden voldoen:
    • Enorm lekker (natuurlijk)
    • Bevat minimale toegevoegde suikers
    • Beperkte aanwezigheid van (onverzadigde) vetten
    • Te maken met in Nederland beschikbare ingrediënten
    • Goed houdbaar (te maken)
    • Het mag zowel zoet als hartig zijn
    • Mogelijkheid tot vegan variant, maar geen must

    Het hoeft geen innovatief of geheel zelfbedacht recept te zijn. Geef gerust jouw favoriete recept uit oma's kookboek een gezonde twist, of laat je inspireren door alle gezonde opties die al bestaan. Het gaat ons erom dat jij het lekker vindt! 

  • Inzending van jouw recept werkt als volgt:
    • Stap 1: Meld je aan als deelnemer van het Sanquin Bakfestijn
    • Stap 2: Bak / maak jouw creatie volgens jouw recept
    • Stap 3: Maak een foto van jou mét je creatie en schrijf een toelichting op jouw inzending: waarom verdient jouw recept een finaleplaats?
    • Stap 4: Stuur de foto, de toelichting, jouw naam, de naam van jouw creatie én het bijbehorende recept uiterlijk 28 mei in via [email protected]
  • Voorwaarden voor de deelnemer:
    • Als deelnemer geef je toestemming voor het gebruik van jouw recept voor de verdere ontwikkeling tot een koek of snack die geschikt is voor productie en distributie naar onze locaties.
    • Als deelnemer geef je toestemming om de ingezonden foto en op de finaledag gemaakte opnamen te gebruiken in het kader van communicatie over het Sanquin Bakfestijn.
  • Als winnaar verdien je:
    • Bakworkshop van een professional;
    • Aandacht op onze communicatiekanalen middels interview en foto;

    • Kans op doorvoering van jouw recept in het assortiment van Sanquin.

Planning:

  • 20 april – 29 mei: Meld je aan als deelnemer en zend uiterlijk 29 mei jouw recept in (aanmelden is niet meer mogelijk)
  • 7-14 juni: Stemronde top-10

  • 27 juni: Sanquin Bakfestijn finale met 5 finalisten, o.l.v. hoofd van de jury Rudolph van Veen

  • Aansluitend: bekendmaking winnende inzending (en winnaar)

We zijn tijdens onze finale te gast bij het Miele Experience Center in Vianen.

We bewaren jouw persoonsgegevens volgens de AVG-richtlijnen. 

  • De werknemer van Sanquin die jouw gegevens mag inzien, heeft een geheimhoudingsplicht. Al deze gegevens moet hij/zij vertrouwelijk behandelen.
  • Een Sanquin-medewerker heeft alleen dan inzage in de gegevens als die nodig zijn voor de uitoefening van zijn/haar functie. Niet alle medewerkers van Sanquin kunnen dus alle persoonsgegevens inzien.
  • Sanquin heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegden jouw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Elektronische gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd met wachtwoorden.