Contact
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected]!
Update 29 mei:
Ruim 200 deelnemers hebben zich met een heerlijk recept aangemeld voor het Sanquin Bakfestijn. We zijn enorm verheugd met zoveel enthousiasme, smakelijke inzendingen en inspirerende verhalen.
Op dit moment buigt de jury zich -onder leiding van Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen - over alle inzendingen, waarna iedereen wordt opgeroepen op de eigen favoriet te stemmen. De stemronde is van 7 tot en met 14 juni, houd ons in de gaten voor meer informatie hierover.
Het is onze ambitie om het winnende recept daadwerkelijk als aanvulling op te nemen in het assortiment.
7-14 juni: Stemronde top-10
27 juni: Sanquin Bakfestijn finale met 5 finalisten, o.l.v. hoofd van de jury Rudolph van Veen
Aansluitend: bekendmaking winnende inzending (en winnaar)
We zijn tijdens onze finale te gast bij het Miele Experience Center in Vianen.
Vanuit alle inzendingen wordt door onze deskundige jury een top-10 samengesteld. Iedereen kan vervolgens een stem uitbrengen op zijn/haar favoriet van deze top-10 in de stemronde. Van welk recept loopt het water je in de mond en zie jij als echte aanvulling op het huidige Sanquin assortiment?
Op basis van alle stemmen wordt de top-5 uitgenodigd voor de zinderende finale, waarbij de finalisten o.l.v. hoofd van de jury Rudolph van Veen hun recept bakken, perfectioneren en laten beoordelen!
Onze deskundige jury bestaat uit:
Rudolph van Veen: Meesterkok en Meester Patissier
Daphne Thijssen-Timmer: Directeur Bloedbank
Bas Nobel: Manager Property & Services Sanquin
Wouter Schrover: lid Donor Advies Raad
Twee gast juryleden uit onze eigen achterban: 1 deskundig gastjurylid en 1 fijnproevend gastjurylid
Oproep terugkijken
Bekijk hieronder nog eens de oproep van Rudolph van Veen en vind daaronder de actievoorwaarden terug. (Let op: aanmelden is niet meer mogelijk!)
Het hoeft geen innovatief of geheel zelfbedacht recept te zijn. Geef gerust jouw favoriete recept uit oma's kookboek een gezonde twist, of laat je inspireren door alle gezonde opties die al bestaan. Het gaat ons erom dat jij het lekker vindt!
"}},{ "@type": "Question","name": "Inzending van jouw recept werkt als volgt:","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Aandacht op onze communicatiekanalen middels interview en foto;
Kans op doorvoering van jouw recept in het assortiment van Sanquin.
Het hoeft geen innovatief of geheel zelfbedacht recept te zijn. Geef gerust jouw favoriete recept uit oma's kookboek een gezonde twist, of laat je inspireren door alle gezonde opties die al bestaan. Het gaat ons erom dat jij het lekker vindt!
Aandacht op onze communicatiekanalen middels interview en foto;
Kans op doorvoering van jouw recept in het assortiment van Sanquin.
Contact
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected]!