Nieuwsbericht

Welkom thuis!

08 augustus 2019

Ben je op vakantie geweest? Dan hopen we dat je een leuke tijd hebt gehad en lekker bent uitgerust. We kijken ernaar uit je snel weer te ontvangen bij de bloedbank.

Ben je buiten de Benelux geweest en heb je een oproep van ons gekregen? Doe dan eerst de donortest om te controleren of je op dit moment wel mag doneren. Zo voorkom je dat je voor niets naar de bloedbank gaat.

We wensen je nog een fijne zomer toe.

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking