Nieuwsbericht

Onderzoek: motivaties om te geven, doneren en delen

06 augustus 2019

Ben jij of ken jij iemand van Sub-Sahara Afrikaanse, Afro-Surinaamse of Afro-Caribische afkomst? Help ons mee met het verbeteren van de bloedvoorziening voor patiënten uit deze groepen door deel te nemen aan dit lopende onderzoek.

Wil jij meehelpen? Vul dan deze online survey in over motivaties om te geven, doneren en delen!

Sanquin.nl cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Sanquin neemt de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Daarom verzamelen we op onze site alleen anonieme gegevens, tenzij jij ons toestemming geeft om ook andere gegevens te verzamelen. Geef hieronder jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Functioneel

Marketing

Advertentietracking